Amerikaanse zoekmachine, zoekmachines in Amerika (VS) zoekmachine optimalisatie en zoekmachine marketing
         

Amerikaanse zoekmachine, zoekmachines in Amerika (VS) - 4

46-56 van 56
Pagina: 1 | 2 | 3 | 4

searchhound.com
Searchhound.com Pay-per-Click / Pay-per-Ranking Aanmelding

Searchhound.com is een pay-per-click zoekmachine die meer dan 600.000 Webmasters in haar community heeft opgenomen. In february 2001 heeft Searchhound.com de Europese groep van Godado.co.uk overgenomen.


searchking.com
Searchking.com Gratis URL Aanmelding

Searchking.com biedt u zoekresultaten die u zelf met "Very Poor", "Poor", "Good" of "Great" kunt beoordelen. Hiermee geeft u de zoekmachine directe feedback over de relevatie van de zoekresultaten. Een machnisme dat ook bij UKsearchking.com wordt toegepast.

Het aanmelden van uw URL is gratis en de indexering is direct. Hiervoor moet u zich eerst registreren.


splatsearch.com
Splatsearch.com Gratis URL Aanmelding

Splatsearch.com is een gratis zoekmachine die met een robot werkt. Voor het toevoegen van uw site is alleen de URL benodigd. Recht-toe recht-aan.


surfwax.com  

Surfwax.com is een metazoekmachine die met verschillende geavanceerde technologien het zoeken makkelijker maakt. Men gebruikt onder andere de resultaten uit Alltheweb, Altavista, Euroseek, Excite, Google, Hotbot, Lycos en Yahoo!


teoma.com
Teoma.com Express URL Aanmelding

Teoma is de spider zoekmachine van Askjeeves.com. Teoma lijkt op Google en men heeft als doel groter en beter dan Google te worden.


tygo.com
Tygo.com Pay-per-Click / Pay-per-Ranking Aanmelding

Tygo.com (2003) is een pay-per-click zoekmachine die tevens Dmoz.org raadpleegt voor de zoekresultaten.


vivisimo.com  

Vivísimo wil verandering brengen in de manier waarop zoekresultaten worden afgebeeld op uw scherm. Men biedt daarom georganiseerde overzichten en geen ellenlange lijsten met zoekresultaten.

Vivísimo is in juni 2000 opgericht om een door de Carnegie Mellon Universiteit ontwikkeld algoritme in een goed product om te zetten. Het algoritme werd bedacht in 1998. De vraag was hoe het probleem van het overweldigende aanbod van informatie dat door de meeste zoekmachines wordt uitgespuugd kon worden ingedamd. Het antwoord hierop was document clustering. Op basis van algoritmes worden diverse stukken informatie gegroepeerd zodat een meer elegante lijst van zoekresultaten ontstaat.

De zoekmachine gebruikt overigens de zoekresultaten van de meeste grote zoekmachines die ook op deze pagina staan genoemd. Een bezoek aan vivismo.com is derhalve zeker de moeite waard!


webcrawler.com
Webcrawler.com Pay-per-Click / Pay-per-Ranking Aanmelding

Webcrawler, een van de eerste zoekmachines (1995) is nu een onderdeel van de Excite groep. Excite laat Webcrawler (nog) opereren als een separate dienst. URL aanmeldingen worden via Overture.com uitgevoerd.


whatuseek.com
Whatuseek.com Express URL Aanmelding

Zoeken is nog steeds de meest populaire activiteit op het web. Hierop is de oprichting van whatUseek gebaseerd. Men is gestart met een zeer eenvoudige whatUseek Web search index in 1995.


wisenut.com  

WISEnut, Inc., is een bedrijf in Santa Clara, US dat geavanceerde zoek technologie bouwt. Simpele recht-toe-recht-aan zoekmachine. Vanaf Juni 2002 is Wisenut een onderdeel van Looksmart.


yahoo.com
Yahoo.com Gratis URL Aanmelding

Yahoo! is uitgegroeid tot de meest favoriete gids (directory) naar het internet. Yahoo! is een global Internet communications, commerce en media bedrijf dat diensten biedt aan ruim 120 miljoen gebruikers per maand. Yahoo! haalt haar secundaire resultaten via Google.Powered by Google

Zoekmachine promotie:

Hoe werken zoekmachines en informatie over zoekmachines. Hoe werken zoekmachines en informatie over zoekmachines.
Over aanmeldingen bij zoekmachines en zoekmachine optimalisatie. Over aanmeldingen bij zoekmachines en zoekmachine optimalisatie.
Controleer de zoekmachine vriendelijkheid met een website test. Controleer de zoekmachine vriendelijkheid met een website test.
Zoekmachine aanmelding bij de globale zoekmachines. Zoekmachine aanmelding bij de globale zoekmachines.
Zoekmachine aanmelding bij de regionale zoekmachines. Zoekmachine aanmelding bij de regionale zoekmachines.

Linkpartners

Tip:

Notuliste, Notuleren, Notuleerservice

Nuttige Links (US)

.COM Domein Registratie
.EDU Domein Registratie
.GOV Domein Registratie
.MIL Domein Registratie
.NET Domein Registratie
.ORG Domein Registratie
.UM Domein Registratie
.US Domein Registratie
Telefoongids

<< Terug

1 | 2 | 3 | 4
Verder >>
Nederlandse versie  Deutsche Version  English version
Disclaimer | Domein Registratie | Link | Opinie | Over | Statistieken
Copyright (c) 1999-2003 Whitelines Communications
Amerikaanse zoekmachine, zoekmachines in Amerika (VS)