Amerikaanse zoekmachine, zoekmachines in Amerika zoekmachine optimalisatie en zoekmachine marketing
         

Amerikaanse zoekmachine, zoekmachines in Amerika (VS) - 2

16-30 van 56
Pagina: 1 | 2 | 3 | 4

gigablast.com
Gigablast.com Gratis URL Aanmelding

Gigablast.com is een nieuwe (zomer 2002) zoekmachine die met een Robot werkt. De database heeft een capaciteit van meer dan 200 miljard webpagina's!


go.com  

Het GO.com portaal is een onderdeel van de The Walt Disney Company. Voorheen was deze zoekmachine bekend onder de naam Infoseek, een service die reeds in 1995 beschikbaar was.


google.com
Google.com Pay-per-Click / Pay-per-Ranking URL Aanmelding Google.com Gratis URL Aanmelding
Google is de snelst groeiende zoekmachine op het internet. Men heeft een eigen zoektechnologie ontwikkeld en Yahoo! en Netscape Search zijn twee grote gebruikers van deze technologie. Google is een zo genoemde "popularity searchengine", die het aantal doorklikken per site in een listing (als het resultaat van een zoekopdracht) meet. Op deze wijze komen deze sites automatisch hoger op de ranglijst.

Het duurt ongeveer 4 tot 6 weken voordat Google uw site opneemt. Zorg wel voor voldoende links naar uw site, anders kan het misgaan. Daarna wordt uw site elke 4-6 weken bezocht en in hun database opgenomen (cache).

Indien u beniewd bent naar uw nieuwste ranking in Google, kijk dan eens naar de www2.google.com en www3.google.com servers. Tegen het einde van een maand genereren deze servers vaak verschillende zoekresultaten ten opzichte van de hoofdindex. Dit heeft te maken met Google's cyclische update schema dat noodzakelijk is voor een database met 1.6 miljard pagina's. Het proces van vernieuwing van de hoofd index duurt enkele dagen. De engineers van Google gebruiken www2 en www3 als tussenresultaten om de nieuwe versie van de hoofdindex te testen. Van de twee is www2 de meest betrouwbare. Sommigen zeggen dat www2 de nieuwste gegevens bevat die worden overgehelved naar de hoofd server (en de servers van Yahoo!). In dat geval is www2 een preview van de toekomstige hoofd index. Een bron bij Google legt uit dat dit vaak, maar zeker niet altijd het geval is. Net als voor www3 zijn beide indexen willekeurig en daarom geven ze geen zekerheid over uw sites positie in de nieuwe index.

Lees onze opinie over Google en hoe het belangrijke Google Page Rank mechanisme werkt. Of bekijk ons Google Page Rank calculatie model.


highway61.com  

Highway 61 is een metazoekmachine die haar resultaten onder andere bij Yahoo!, Fast en Goto vandaan haalt.


hotbot.com
Hotbot.com Gratis URL Aanmelding

Wired Digital/Lycos is trots op HotBot, omdat sinds de lancering in 1996 HotBot door de toonaangevende technologiebladen steeds als beste zoekmachine werd aangeduid. Vandaag de dag is HotBot nog steeds een van de top zoekmachines.

Het aanmeldingsproces bij Hotbot duurt al snel 2 tot 6 maanden. Indien u uw site sneller in Hotbot wilt krijgen, maak dan gebruik van de betaalde aanmeldingsdienst van Inktomi. Dan zal uw site binnen 2 weken bij Hotbot verschijnen.

Hotbot gebruikt de databases van Direct Hit (eerste resultaten), Inktomi (secundaire resultaten) en de directory informatie van dmoz.org.


iboogie.com  

iBoogie.com, een metazoekmachine gebruikt de clustering technologie die lijkt op die van Vivisimo wordt gebruikt. Daarnaast gebruikt iBoogie soortgelijke 'deep web' zoekfacilitetien zoals die van Quigo.


ilor.com  

iLOR's zoekresultaten bieden u meer opties dan andere zoekmachines dat doen! Indien uw muis over een van de zoekresultaten beweegt laat Ilor u verschillende opties zien die u bij het bezoeken van de sites kunt gebruiken. Zo kunt u interactief een lijst van interessante sites bijhouden.

Ilor.com verkrijgt haar resultaten van Ask Jeeves / Teoma.


inktomi.com
Inktomi.com Express URL Aanmelding

Inktomi is op zichzelf geen zoekmachine. Inktomi was initeel de zoekmachine van UC Berkely. Daarna hebben ze een zoektechnologie gebouwd die in eerste instantie door Hotbot werd gebruikt. Tegenwoordig verzorgt Inktomi de zoekresultaten van AOL Search, GoTo, Hotbot, Looksmart en MSN.

U wordt naar positiontech.com, een van Inktomi's submission partners, gestuurd na het indrukken van de Submit button.


iwon.com  

iWon, de voormalige metazoekmachine gebruikt sinds de zomer van 2002 de zoekmachine van Google voor haar zoekresultaten.


ixquick.com  

Ixquick.com is een Meta zoekmachine.


joeant.com
Joeant.com Express URL Aanmelding

Joeant.com is een door editors beheerde directory (a la Dmoz.org) die is opgestart door ex Go mensen die de toemalige community in het leven willen houden!


kanoodle.com
Kanoodle.com Pay-per-Click / Pay-per-Ranking Aanmelding

Kanoodle.com is een zogenaamde bid-for-location zoekmachine. Hierbij kunnen web site eigenaren betalen voor een positie in de resultaten lijst voor bepaalde keywords. Na de betaalde plaatsen volgen de niet betaalde plaatsen op de manier zoals echte zoekmachines ze selecteren.

Kanoodle zet hiermee een trend die waarschijnlijk door meerdere zoekmachines zal worden overgenomen.


linkathon.com
Linkathon.com Pay-per-Click / Pay-per-Ranking URL Aanmelding

Linkathon.com is een pay-per-click zoekmachine.


looksmart.com
Looksmart.com Pay-per-Click / Pay-per-Ranking URL Aanmelding

LookSmart is de grootste dienstverlener ter wereld op het gebied van navigeren op Internet. LookSmart helpt mensen snel en gemakkelijk informatie op Internet te vinden. De missie van LookSmart is om wereldwijd de standaardnorm voor online navigatie te zijn. Maandelijks maken meer dan 45 miljoen verschillende mensen gebruik van de verschillende diensten van LookSmart, door verkeer op Looksmart's eigen sites en op die van LookSmart's partners. Dat is bijna 70 procent van alle Internetgebruikers in de VS (bron: Media Metrix).

De meeste zoekmachines en startpagina's richten zich uitsluitend op het achterhalen van zo veel mogelijk informatie, met als gevolg dat de gebruiker geconfronteerd wordt met alle beschikbare informatie. Dat is te veel. Daarom biedt LookSmart de gebruiker de mogelijkheid om op drie verschillende manieren informatie op Internet te vinden: zoeken op trefwoord, zoeken binnen de gecategoriseerde directory, een database vol websites waarvan de inhoud is beschreven, of zoeken met behulp van interactieve zoekdiensten. Op deze manier is de kans het grootst dat de gebruiker snel de gewenste informatie vindt.

LookSmarts zoekdiensten bereiken meer dan 52 miljoen mensen per maand, gelijk aan 74 % van alle internet gebruikers in de U.S.

Looksmart biedt haar directory resultaten onder anderen ook aan via Altavista, Excite en MSN Search.


lycos.com
Lycos.com Express URL Aanmelding

De Lycos zoekmachine is begonnen met een gepatenteerde spider technologie die ontwikkeld is op de Carnegie Mellon Universiteit in de US. In april 1999 is de service overgegaan naar een directory model (zoals Yahoo!). Lycos heeft Hotbot in 1998 overgenomen, maar laat deze vanwege het succes van de dienst zelfstandig bestaan. Vanaf maart 2002 verzorgt Fast de voornaamste zoekresultaten bij Lycos. U kunt ervoor kiezen om uw website gratis (en snel) in Lycos te krijgen via AllTheWeb.com. Gratis aanmelden bij Lycos zelf kan drie maanden duren. Lycos biedt echter ook een Express Inclusion program. Daarmee wordt uw site binnen enkele dagen in hun index opgenomen.

Lycos verkrijgt ook zoekresultaten via dmoz.org en Direct Hit.Powered by Google

Zoekmachine promotie:

Hoe werken zoekmachines en informatie over zoekmachines. Hoe werken zoekmachines en informatie over zoekmachines.
Over aanmeldingen bij zoekmachines en zoekmachine optimalisatie. Over aanmeldingen bij zoekmachines en zoekmachine optimalisatie.
Controleer de zoekmachine vriendelijkheid met een website test. Controleer de zoekmachine vriendelijkheid met een website test.
Zoekmachine aanmelding bij de globale zoekmachines. Zoekmachine aanmelding bij de globale zoekmachines.
Zoekmachine aanmelding bij de regionale zoekmachines. Zoekmachine aanmelding bij de regionale zoekmachines.

Linkpartners

Tip:

Notuliste, Notuleren, Notuleerservice

Nuttige Links (US)

.COM Domein Registratie
.EDU Domein Registratie
.GOV Domein Registratie
.MIL Domein Registratie
.NET Domein Registratie
.ORG Domein Registratie
.UM Domein Registratie
.US Domein Registratie
Telefoongids

<< Terug

1 | 2 | 3 | 4
Nederlandse versie  Deutsche Version  English version
Disclaimer | Domein Registratie | Link | Opinie | Over | Statistieken
Copyright (c) 1999-2003 Whitelines Communications
Amerikaanse zoekmachine, zoekmachines in Amerika