Amerikaanse zoekmachine, zoekmachines in Amerika zoekmachine optimalisatie en zoekmachine marketing
         

Amerikaanse zoekmachine, zoekmachines in Amerika (VS)

Amerikaanse zoekmachine, zoekmachines in Amerika (VS)Whitelines.net biedt u een gateway naar de belangrijke zoekmachines met het doel u te helpen 1) bij het vinden van de juiste informatie, en 2) bij het promoten van uw eigen website. De volgende zoekmachines hebben we gevonden in de Verenigde Staten. Deze zoekmachines accepteren vrijwel alle sites met alle domein toevoegingen. Soms geldt echter dat ze in de engelse taal moeten zijn opgesteld. De meeste domeinen die in deze Amerikaanse zoekmachines voorkomen hebben een . com, .net, .org, .gov of .edu toevoeging.

1-15 van 56
Pagina: 1 | 2 | 3 | 4

7search.com
7search.com Pay-per-Click / Pay-per-Ranking Aanmelding

7Search.com is een van de eerste Pay-Per-Ranking zoekmachines op het Internet. Dit betekent dat u moet betalen voor het aanmelden van uw URL! Het voordeel is dat u hiermee kunt beinvloeden op de eerste plaats te komen bij bepaalde kewords.

Bezoek ook 7metasearch.com die alleen top-10 Rankings uit Yahoo!, Alltheweb, Altavista en andere belangrijke zoekmachines levert.


aeiwi.com
Aeiwi.com Gratis URL Aanmelding

aeiwi.com biedt u een bijzondere manier van hierarchisch zoeken; Op de hoofdpagina kiest (uit een lijst) of typt u een keyword dat bij uw zoekactie hoort. Er verschijnt dan een lijst met nieuwe keywords. U maakt een verfijnde keuze enzovoort. Op deze manier komt u vanzelf bij de resultaten terecht.


ah-ha.com
Ah-ha.com Gratis URL Aanmelding

ah-ha.com is in January 1999 opgericht om in de groeiende behoefte naar heldere en relevante informatie te voorzien. Daarnaast wilde men een marktplaats voor kleine en middelgrote bedrijven creeeren waarbij men informatie kan uitwisselen zonder steeds duizende dollars aan reclamegeld kwijt te zijn.


altavista.com
Altavista.com Express URL Aanmelding at.Altavista.com Gratis URL Aanmelding

Sinds begin 2003 is Altavista een onderdeel van Overture.

Met AltaVista's Express Inclusion service wordt uw site in 5 tot 10 dagen in de database opgenomen. Het voordeel van deze betaalde weg is dat Altavista uw site wekelijks opnieuw indexeert zodat deze up to date in hun index blijft. Beoordeling voor een gratis opname kan 7 tot 10 maanden gaan duren, en dan nog blijft het de vraag of uw site wordt opgenomen.

Altavista haalt de belangrijkste resultaten uit de eigen database en de directory resultaten van Looksmart. Ook Overture levert een aantal "bid for location" resultaten.


alltheweb.com
Alltheweb.com Gratis URL Aanmelding

Fast Search & Transfer ASA (FAST) is op 16 juli 1997 in Norwegen opgericht. In 1998 openden ze hun kantoor inde US. In Oslo en Trondheim wordt onderzoek en ontwikkeling gedaan, terwijl Sales, Marketing en Operations in Boston en San Francisco, USA zijn gevestigd. Sinds begin 2003 is Alltheweb.com een onderdeel van Overture.

Om de kracht en de schaalbaarheid van de zoek technologie aan te tonen heeft FAST een partnership aangeknoopt met Dell Computers in 1999 met het doel s'werelds grootste zoekmachine te bouwen die het hele web "All the Web, All the Time" omvat. Het resultaat van deze samenwerkingkan worden gezien op http://www.alltheweb.com, en deze site wordt door Dell omschreven als de "Zoekmachine van de volgende Generatie".

Fast verzorgt de zoekresultaten gedeeltelijk voor Lycos.


aol.com
Aol.com Gratis URL Aanmelding

AOL gebruikt the Open Directory Project (zie dmoz.org) als haar backbone. Het Open Directory Project bevat ongeveer 2 miljoen web sites die zijn verzameld en georganiseerd door ruim 20,000 experts, met meer dan 3,000 nieuw sites die dagelijks worden toegevoegd. Deze experts en America Online werken gezamenlijk aan het doel om de beste handmatige gecreerde Directory op het Web te zijn.

Inktomi levert, naast de directory listings van dmoz, robot gebaseerde resultaten aan AOL. Google levert vanaf mei 2002 de zogenaamde "Sponsered Link" resultaten.


askjeeves.com
Askjeeves.com Express URL Aanmelding

Als s'werelds eerste Internet Butler staat Ask Jeeves altijd voor u klaar. Hij heeft de missie om de online ervaring menselijker te maken door het vinden van de meest relevante informatie, produkten en diensten te vergemakkelijken.

Ask Jeeves levert resultaten van hun eigen redacteuren en betrekt de overige resultaten van Teoma.com en Google (betaalde resultaten).


clickey.com
Clickey.com Gratis URL Aanmelding

Clickey is de eerste zoekmachines op het internet die een directory met alleen maar top-niveau domein namen bevat.


directhit.com  

Directhit.com bestaat niet meer sinds medio 2002. De voormalige zoekmachine is nu een onderdeel van Teoma.com. U wordt naar www.teoma.com geleid.


dmoz.org
Dmoz.org Gratis URL Aanmelding

Het Open Directory Project bevat ongeveer 2 miljoen web sites die zijn verzameld en georganiseerd door ruim 20,000 experts, met meer dan 3,000 nieuw sites die dagelijks worden toegevoegd. Deze experts werken gezamenlijk aan het doel om de beste handmatige gecreerde Directory op het Web te zijn. Voorheen was dmoz bekend als NewHoo. Dmoz is in 1998 overgenomen door Netscape, en is dus nu eigendom van AOL.

Dmoz levert haar informatie ook aan AOL, Google, Hotbot, Lycos en Netscape Search.


dogpile.com  

Dogpile.com is a metasearch service that integrates several medium and large Web search and index guides into a single service. It also provides a single launching point for stock quotes, usenet articles, weather forecasts, yellow pages and more.


dygo.com
Dygo.com Pay-per-Click / Pay-per-Ranking URL Aanmelding

Dygo.com (voorheen Gopile.com) is een pay-per-click zoekmachine. Gebruikt tevens het ODP (dmoz.org) voor haar zoekresultaten.


excite.com  

Excite.com is sinds kort een webportaal met een zoekmachine die gebruik maakt van Dmoz.org voor haar directory resultaten en Overture.com voor haar overige resultaten. Het aanmelden van websites gebeurt dan ook via Overture.com en Dmoz.org.

De zoekmachine functionaliteit is sinds de tegenvallende resultaten verwijderd.


finalsearch.com
Finalsearch.com Gratis URL Aanmelding

FInalsearch.com is een robot zoekmachine. Aangemelde pagina's worden direct geindexeerd.


galaxy.com
Galaxy.com Express URL Aanmelding

Galaxy is the original searchable Internet directory. Our mission is to provide contextually relevant, trustworthy information to visitors and partners by integrating state-of-the-art technology with the human touch.Powered by Google

Zoekmachine promotie:

Hoe werken zoekmachines en informatie over zoekmachines. Hoe werken zoekmachines en informatie over zoekmachines.
Over aanmeldingen bij zoekmachines en zoekmachine optimalisatie. Over aanmeldingen bij zoekmachines en zoekmachine optimalisatie.
Controleer de zoekmachine vriendelijkheid met een website test. Controleer de zoekmachine vriendelijkheid met een website test.
Zoekmachine aanmelding bij de globale zoekmachines. Zoekmachine aanmelding bij de globale zoekmachines.
Zoekmachine aanmelding bij de regionale zoekmachines. Zoekmachine aanmelding bij de regionale zoekmachines.

Linkpartners

Tip:

Notuliste, Notuleren, Notuleerservice

Nuttige Links (US)

.COM Domein Registratie
.EDU Domein Registratie
.GOV Domein Registratie
.MIL Domein Registratie
.NET Domein Registratie
.ORG Domein Registratie
.UM Domein Registratie
.US Domein Registratie
Telefoongids

<< Terug

1 | 2 | 3 | 4
Nederlandse versie  Deutsche Version  English version
Disclaimer | Domein Registratie | Link | Opinie | Over | Statistieken
Copyright (c) 1999-2003 Whitelines Communications
Amerikaanse zoekmachine, zoekmachines in Amerika