Duitse zoekmachine, zoekmachines in Duitsland zoekmachine optimalisatie en zoekmachine marketing
         

Duitse zoekmachine, zoekmachines in Duitsland

Duitse zoekmachine, zoekmachines in DuitslandWhitelines.net biedt u een gateway naar de belangrijke zoekmachines met het doel u te helpen 1) bij het vinden van de juiste informatie, en 2) bij het promoten van uw eigen website. De volgende zoekmachines hebben we gevonden in Duitsland. Sommige Duitse zoekmachines accepteren alleen sites in het Duits of met een .de domein toevoeging.

1-15 van 35
Pagina: 1 | 2 | 3

aarno.de
Aarno.de Gratis URL Aanmelding

Aarno.de is een zoekmachine die alleen Duitstalige websites in haar index opneemt. Alle aanmeldingen worden handmatig gecontrolleerd.


abacho.de
Abacho.de Express URL Aanmelding Abacho.de Gratis URL Aanmelding

Abacho is een Zoekmachine die ook voor Frankrijk, Oostenrijk, Spanje en Zwitserland beschikbaar is. Abacho.de is een onderdeel van Endemann! Internet AG. Aladin.de, Crawler.de en Eule.de verwijzen allemaal naar het abacho.de Portal.


acoon.de
Acoon.de Pay-per-Click / Pay-per-Ranking URL Aanmelding Acoon.de Gratis URL Aanmelding

Acoon is in juni 1999 gestart als een op het duitstalige web georienteerde zoekmachine. Vanaf 15-Feb-2000 is Acoon een internationale zoekmachine. Het gebruikt een krachtige, door een robot gevoede Index en gebruik het Open Directory Project (Dmoz.org) voor de directory resultaten.

De internationale (en engelstalige) website is acoon.com.


alexana.de
Alexana.de Gratis URL Aanmelding

Alexana heeft 323.521 entries (Februari 2001) en is hiermee een van de grootste web directories in Duitsland.


allesklar.de
Allesklar.de Gratis URL Aanmelding

Allesklar.de is een directory, dus ga eerst naar de desbetreffende catergorie en meldt dan uw site aan. Allesklar is ook actief in Oostenrijk en Zwitserland.


amadillo.de
Amadillo.de Gratis URL Aanmelding

Amadillo GmbH is gespecialiseerd in de ontwikkeling van Thema en Branch zoekmachines. Al meer dan een jaar biedt men amadillo.de, een duitse zoekmachines.


aol.de  

Ga naar de us-list voor meer algemene informatie over AOL!


bellnet.de
Bellnet.de Express URL Aanmelding Bellnet.de Gratis URL Aanmelding

De grootste Internet directory met meer dan 400.000 entries. Zie ook suchmaschine.com.


blitzsuche.de
Blitzsuche.de Gratis URL Aanmelding

Blitzsuche.de is een zoekmachine die met een robot opereert. U hoeft alleen uw website URL aan te melden. De zoekmachine is een onderdeel van de Rheinische Post Media groep.


cyfind.de
Cyfind.de Pay-per-Click / Pay-per-Ranking Aanmelding

Cyfind.de is een pay-per-click zoekmachine. U bepaalt hierbij zelf wat u betaalt voor een clickthrough naar uw website (via een door uzelf gekozen keyword). Deze biedingen voor een click kunt u zelf op elk moment weer wijzigen.


de.altavista.com
Altavista.com Express URL Aanmelding at.Altavista.com Gratis URL Aanmelding

Ga naar de us-list voor meer algemene informatie over Altavista.

De naam AltaVista ontstond naar aanleiding van een schoolbord dat niet goed uitgeveegd was. Het woord Alto (van Palo Alto) was blijven staan naast het woord Vista en iemand riep enthousiast: wat vinden jullie van AltoVista? Het werd uiteindelijk AltaVista, hetgeen "uitzicht vanaf de top" betekent.


de.yahoo.com
Yahoo.com Gratis URL Aanmelding

Ga naar de us-list voor meer algemene informatie over Yahoo!

Yahoo! is volgens de actuele metingen van StatMarket de site met het hoogste "global search referral" percentage. Dit is de de hoeveelheid webverkeer wereldwijd die een zoekmachine refereert of dirigeert naar andere sites. Yahoo! is voor lokale informatie in tientallen landen vertegenwoordigd. Deze landen worden op deze site genoemd.


dino-online.de

Dino-online.de (en ook de voormalige Lotse.de) is een omvangrijk duits zoekportaal - met eigen directory die tevens van de Overture zoekmachines en het ODP (dmoz.org) gebruik maakt. Het aanmelden van websites gaat via ODP.

Voor de duitstalige bezoekers; Der Suchdienst DINO-Online startete seinen Dienst als erster Webkatalog Deutschlands. Die Suche in über 2 Milliarden Web-Seiten und in 500.000 Bildern machen den Suchdienst zu einem optimalem Rechercheinstrument. Darüber hinaus können Internet-User bei DINO-Online gezielt nach Video-, Audio- und Bilddateien oder bestimmten Produkten suchen. DINO-Online ist ein Angebot der freenet.de AG.


espotting.de
Espotting.de Pay-per-Click / Pay-per-Ranking URL Aanmelding

Espotting.com is een pay-per-click zoekmachine. De postitie van uw site in het resultaat is afhankelijk van de betaalde prijs voor het betreffende zoekwoord. Des te hoger de prijs des te hoger de ranking. Espotting levert de zoekresultaten aan Fireball, Hotbot, Lycos en Yahoo.


findmore.de  

Findmore.de is een kleinere zoekmachine met enkele additionele functies, gebaseerd op het Open Directory projectPowered by Google

Zoekmachine promotie:

Hoe werken zoekmachines en informatie over zoekmachines. Hoe werken zoekmachines en informatie over zoekmachines.
Over aanmeldingen bij zoekmachines en zoekmachine optimalisatie. Over aanmeldingen bij zoekmachines en zoekmachine optimalisatie.
Controleer de zoekmachine vriendelijkheid met een website test. Controleer de zoekmachine vriendelijkheid met een website test.
Zoekmachine aanmelding bij de globale zoekmachines. Zoekmachine aanmelding bij de globale zoekmachines.
Zoekmachine aanmelding bij de regionale zoekmachines. Zoekmachine aanmelding bij de regionale zoekmachines.

Tip:

Notuliste, Notuleren, Notuleerservice

Nuttige Links (DE)

.DE Domein Registratie
Telefoongids

<< Terug

1 | 2 | 3
Nederlandse versie  Deutsche Version  English version
Disclaimer | Domein Registratie | Link | Opinie | Over | Statistieken
Copyright (c) 1999-2003 Whitelines Communications
Duitse zoekmachine, zoekmachines in Duitsland