Over Whitelines.net zoekmachine optimalisatie en zoekmachine marketing
         

Over Whitelines.net

Elke dag worden er honderduizenden nieuw pagina's met informatie toegevoegd aan het world wide web. Het is daarom practisch onmogelijk om de juiste informatie te vinden, te selecteren en te verkrijgen zonder de diensten van duizenden zoekmachines die op het internet beschikbaar zijn.

De vraag is alleen; hoe vind ik de juiste zoekmachine waarmee ik specifieke informatie (uit bepaalde landen) kan vinden?

Whitelines.net (en onze op Google gebaseerde zoekmachine e-Zoek.com) is een initiatief van Whitelines Communications. We bieden u een gateway naar de wereld van zoekmachines met het doel u te helpen bij het vinden van de juiste informatie, en het handmatig promoten van uw eigen website bij die zoekmachines. Om dit te bewerkstelligen bieden we de volgende - gratis - diensten;

  1. Navigatie (links) naar de populaire internationale zoekmachines voor het doen van globale of gerichte lokale zoekacties.
  2. Links en tips voor handmatige promotie van uw website of homepage bij de populaire zoekmachines, zodat u uw website gericht bekend kunt maken en daarmee zichtbaarder kunt worden (meer hits zal krijgen via die zoekmachine) op het web.
  3. Nuttige informatie op het gebied van zoekmachines, website promotie tips (hoe moet ik mijn website inrichten zodat deze bovenaan in de lijst van een zoekmachine eindigt) en nieuws van deze bijzondere markt.

Kwaliteit van de Zoekmachine Directory

De directory van Whitelines.net bevat meer dan zeshonderd links naar zoekmachines en hun URL aanmeldings pagina's. Om de kwaliteit van onze database te waarborgen werken we nauw samen met de wekelijkse link controle diensten (Linkwalker) van Seventwentyfour.com. Daarnaast is het HTML en Style ontwerp en gebruik van deze site door w3.org gevalideerd.

W3.org HTML 4.01 gevalideerd! W3.org CSS gevalideerd!

Het Begin

De Whitelines.net dienst is vanaf september 1999 door Whitelines Communications, Den Haag op het web beschikbaar. Vanaf het tijdstip van lancering heeft het natuurlijk enige tijd geduurd alvorens de bezoekers Whitelines.net konden vinden. De promotie van deze site is via onze eigen vijf stappen plan uitgevoerd. Sindsdien wordt de site steeds vaker bezocht door mensen die via de lokale zoekmachines in de diverse landen op zoek gaan naar specifieke informatie op het gebied van zaken, adressen, historie, cultuur en reizen.

Whitelines.net wordt het meest gebruikt door hen die de methode van handmatig aanmelden van websites prefereren boven het inzetten van geautomatiseerde diensten die dit tegen betaling doen. Wij hopen met deze dienst een beter overzicht te bieden en u de nodige tijd te besparen bij het zoeken van de juiste services.

Met Vriendelijke Groeten

Ik vertrouw erop dat u de gewenste resultaten behaalt met Whitelines.net;
uw gateway naar de wereld van de zoekmachines.Whitelines Communications

 


Powered by Google

Kindvriendelijke zoekmachinesKindvriendelijke zoekmachines

Zoekmachines per land

Afghanistan
ArgentiniŽ
AustraliŽ
BelgiŽ
BraziliŽ
Canada
Chili
China
Denemarken
Duitsland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Hongkong
Ierland
India
Irak
Iran
IsraŽl
ItaliŽ
Japan
Korea
Liechtenstein
Macao
MaleisiŽ
Mexico
Nederland
Nieuw Zeeland
Noorwegen
Oostenrijk
Polen
Portugal
Rusland
Saoedi ArabiŽ
Singapore
Spanje
Thailand
Turkije
Verenigd Koninkrijk
Verenigde Staten
Zuid Afrika
Zweden
Zwitserland

Thema zoekmachines

Adult Entertainment
MP3

Nederlandse versie  Deutsche Version  English version
Disclaimer | Domein Registratie | Link | Opinie | Over | Statistieken
Copyright (c) 1999-2003 Whitelines Communications
over whitelines.net